Producten voor devro worstdarmen (4)

Toulouse-worstjes met gekookte linzen - Regionale gekookte linzen

Toulouse-worstjes met gekookte linzen - Regionale gekookte linzen

Om deze specialiteit te waarderen, giet de inhoud van de doos in een container, dek af en laat op laag vuur sudderen. Vergeet niet af en toe te roeren. Ongeveer 10 minuten voor een formaat van 1 portie 15 minuten voor een formaat van 2 porties Vetten: 9,0 g Waarvan verzadigde vetzuren: 3,9 g Koolhydraten: 8,7 g Waarvan suikers: <0,5 g Vezels: 2,0 g Eiwitten: 8,4 g Zout: 0,76 g
Natuurlijke Worst - Klaargemaakte Gerechten

Natuurlijke Worst - Klaargemaakte Gerechten

Varkensworst uit Frankrijk, natuurlijke darmen, zout, peper. KOKS TIPS: Kook ze met doperwten, je zult er versteld van staan! Ik geniet ervan met een Minervois of een Corbières. Als fan van worst heb ik besloten ze ook in een pot te bereiden.
Schoongemaakte inktvisbuizen - Cephalopodensortiment

Schoongemaakte inktvisbuizen - Cephalopodensortiment

1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Zwarte Olijven in Kwarten - 4/4 Blikken voor Gemeenschappen

Zwarte Olijven in Kwarten - 4/4 Blikken voor Gemeenschappen

Zwarte Olijven in Kwarten